Huis verkopen in Spijkenisse

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt uw oude huis verkopen in de omgeving van Spijkenisse? Het gedreven en ervaren team van Toussaint woning- en bedrijfsmakelaardij aan makelaars, taxateurs en verkoopspecialisten adviseren en helpen u graag bij de verkoop van uw huis. Dankzij onze jarenlange aanwezigheid op de woningmarkt hebben wij kennis en bekwaamheid van de plaatselijke woningmarkt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij NVM en Funda. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij u optimaal kunnen begeleiden. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent!

Uw huis verkopen doet u met behulp van onze experts

Onze uitgebreide dienstverlening en onze specialisten zorgen ervoor dat potentiële kopers niet meer om uw woning heen kunnen. Zowel binnen ons netwerk als op onze socialmediakanalen brengen wij uw woning gericht onder de aandacht. Niets is voor ons te gek en u kunt dan ook altijd bij ons terecht. We zetten ons voor de volle 100% in en dat maakt Toussaint woning- en bedrijfsmakelaardij de ideale partner voor het verkopen van uw huis in regio:

·        Heenvliet

·        Hellevoetsluis

·        Hoogvliet

·        Nissewaard

·        Spijkenisse

·        Zuidland

Wist u dat u bij ons terecht kunt voor een uitgebreid dienstenpakket? Zo kunt u niet alleen bij ons terecht wanneer u uw huis wilt verkopen, maar voorzien wij u ook graag van advies over het kopen van een huis in Spijkenisse. U schakelt ons specialistische team zelfs in voor een deskundige en onafhankelijke taxatie van uw woning of bedrijfspand. Zo zijn wij zowel de particuliere als de zakelijke markt van dienst.

Waarom kiest u voor ons familiebedrijf?

Wanneer u Toussaint woning- en bedrijfsmakelaardij inschakelt als uw makelaar, krijgt u meer geld voor uw woning. U betaalt ook geen opstartkosten, want u betaalt altijd pas achteraf. Daarnaast geniet u van de kracht van een keten, maar de service van een familie. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Zo begeleiden wij u intensief tijdens het gehele verkoopproces én zijn onze makelaars altijd bereikbaar voor vragen via hun mobiele telefoon of via WhatsApp. Verder ontvangt u een optimale presentatie van uw woning, inclusief professionele foto’s, plattegronden én een 360-graden-tour. Ook beschikken wij over een eigen marketingafdeling binnen ons kantoor en kunt u zelfs een gratis waardebepaling laten uitvoeren.

Vul het contactformulier in en plan een afspraak met een van onze experts

Vele tevreden verkopers gingen u al voor bij het verkopen van hun huis in de omgeving van Spijkenisse. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze reviews en krijg een beter beeld van de mogelijkheden van het verkopen van uw huis.. Het verkopen van uw huis doet u in samenwerking met onze experts! Neem contact met ons op en maak direct een afspraak. Vul hiervoor het contactformulier in en plan direct een afspraak met een van onze specialisten.