Medewerkers

Onze jarenlange ervaring, kennis, deskundigheid en opgebouwd netwerk, maakt het succes van Toussaint Makelaardij. De woorden ‘De kracht van een keten met de service van een familie’ vindt u in onze gehele dienstverlening terug en zal niet onopgemerkt aan u voorbij gaan.

Wij spelen in op potentiële kopers en laten u zien wat u van een makelaar mag verwachten. Onze medewerkers wonen waar zij werken. Hierdoor kennen wij iedere straat in ons werkgebied en zijn wij bekend met alle sociale voorzieningen. Wij weten exact waarom een huis tien meter verderop duurder of goedkoper is en tot hoe laat de zon nu echt in de tuin staat.

Door pro-activiteit en onze social media- en marketinginzet onderscheidt Toussaint Makelaardij zich van andere makelaars. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Zakelijk of particulier: u wordt voorzien van passend advies, persoonlijke begeleiding en maximale tevredenheid. Wij zetten ons voor de volle 100% in en gaan voor de hoogst mogelijke opbrengst!

Maak een afspraak
Beoordelingen

Beoordeeld met een 9,2 maar wij gaan voor de 10!

Lees meer beoordelingen

Een funda gebruiker

Kundige makelaar(ster) met goede kennis van de lokale situaties. Goede begeleiding van aanname tot verkoop tot afhandeling bij de notaris. Vlotte communicatie.

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Het contact was zeer professioneel en super goed! Goede informatie en begeleiding in alles! Ik raad deze makelaar aan!

Plan een afspraak met een expert in

Het verkopen van uw huis in de regio Spijkenisse doet u in samenwerking met onze experts! Neem contact met ons en maak direct een afspraak. Wij zijn te bereiken via 0181 619 888 of vul ons contact formulier in