Huis kopen in Spijkenisse

Wilt u een huis kopen in de omgeving van Spijkenisse, maar weet u niet waar u moet beginnen? Schakel dan Toussaint woning- en bedrijfsmakelaardij in voor persoonlijke begeleiding en deskundig advies. Als aankoopmakelaar begeleiden wij u stapsgewijs bij het kopen van een huis in regio Spijkenisse. Dit begint allemaal met het bespreken van de financiële mogelijkheden.

Stapsgewijs een huis kopen

De aanschaf van een woning is een spannend moment. Hoe pakt u het precies aan? Welke stappen moet u ondernemen? Vooral als u voor het eerst een huis gaat kopen, is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Daarom helpen wij u graag op weg! Als makelaar met vele jaren ervaring, kunt u bij ons terecht wanneer u een huis wilt kopen in onder meer:

·        Heenvliet

·        Hellevoetsluis

·        Hoogvliet

·        Nissewaard

·        Spijkenisse

·        Zuidland

We vertellen u graag meer over de stappen die u doorloopt wanneer u een woning gaat aanschaffen.

Financiële mogelijkheden

Wij adviseren u om voor de geplande bezichtigingen een financieel adviseur te bezoeken en de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen met een hypotheekadviseur en wordt er gekeken of het mogelijk is deze te realiseren. U kunt bij onze samenwerkingspartner ‘Maes Financieel advies’ eenvoudig een vrijblijvend hypotheekgespreek aanvragen.

De bezichtiging

Als uw aankoopmakelaar of bedrijfsmakelaar gaan wij mee naar alle bezichtigingen. Wij nemen voor deze bezichtiging alle documenten door en voeren waar nodig een marktonderzoek uit. Heeft u al een huis gezien in ons woningaanbod? Geef dit vooral door aan de aankoopmakelaar.

Het onderhandelen

Als u een bod wilt uitbrengen, nemen wij de onderhandelingspositie in. Wij voeren namens u het gesprek met de verkopend makelaar en stellen hierbij altijd uw wensen voorop. Is uw bod aanvaard? Dan nemen we samen de koopovereenkomst door.

Eindinspectie

Voordat de definitieve overdracht bij de notaris plaatsvindt, gaat de aankoopmakelaar met u mee voor een laatste ronde door de aangekochte woning. Hierbij controleren wij of de woning achterlaten is zoals afgesproken en noteren wij de meterstanden.

Notaris

Het moment is daar! U krijgt de sleutel van uw droomwoning. Voor deze speciale gelegenheid gaat u langs bij de notaris. Ook wij zullen daarbij aanwezig zijn en samen met u op dit heugelijke moment proosten.

Schakel ons in als aankoopmakelaar

Wilt u een huis kopen in de omgeving van Spijkenisse of wilt u juist uw huis verkopen in Spijkenisse of omgeving? Dan schakelt u de hulp in van de gespecialiseerde makelaars van Toussaint woning- en bedrijfsmakelaardij. Wij nemen de belangrijkste aspecten graag met u door als u een huis wil kopen in regio Spijkenisse. Het is ook mogelijk om bij ons uw huis te laten taxeren. Neem contact met ons en plan direct een afspraak in. Vul hiervoor het contactformulier in.