Huis kopen in Spijkenisse

Wilt u een huis kopen in de omgeving van Spijkenisse, maar weet u niet waar u moet beginnen? Schakel dan Toussaint woning- en bedrijfsmakelaardij in voor persoonlijke begeleiding en deskundig advies. Als aankoopmakelaar begeleiden wij u stapsgewijs bij het kopen van een huis in regio Spijkenisse. Dit begint allemaal met het bespreken van de financiële mogelijkheden.

Stapsgewijs een huis kopen in de regio Spijkenisse

Wilt u uw huis verkopen in Spijkenisse of omgeving? Ook dan kunt u terecht bij Toussaint woning- en bedrijfsmakelaardij.

Financiële mogelijkheden

Wij adviseren u om voor de geplande bezichtigingen een financieel adviseur te bezoeken en de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen met een hypotheekadviseur en wordt er gekeken of het mogelijk is om deze te realiseren. 

De bezichtiging

Als uw aankoopmakelaar gaan wij mee naar de bezichtigingen. Wij nemen voor deze bezichtiging alle documenten door en voeren waar nodig een marktonderzoek uit. Heeft u al een huis gezien in ons woningaanbod? Geef dit vooral door aan de aankoopmakelaar.

Het onderhandelen

Als u een bod wilt uitbrengen, voeren wij de onderhandelingen uit. Wij voeren namens u het gesprek met de verkopend makelaar en stellen hierbij altijd uw wensen voorop. Is uw bod aanvaard? Dan nemen we samen de koopovereenkomst door.

Eindinspectie

Voordat de definitieve overdracht bij de notaris plaatsvindt, gaat de aankoopmakelaar met u mee voor een laatste ronde door de aangekochte woning. Hierbij controleren wij of de woning achterlaten is zoals afgesproken en noteren wij de meterstanden.

Notaris

Het moment is daar! U krijgt de sleutel van uw droomwoning. Voor deze speciale gelegenheid gaat u langs bij de notaris. Ook wij zullen daarbij aanwezig zijn en samen met u op dit heugelijke moment proosten.

Schakel ons in als aankoopmakelaar

Wilt u een huis kopen in de omgeving van Spijkenisse? Wij nemen de belangrijkste aspecten graag met u door als u een huis wilt kopen in regio Spijkenisse. Neem contact met ons op en plan direct een afspraak in. U bereikt ons telefonisch via 0181 619 888 of per e-mail via info@toussaintmakelaardij.nl. Het is ook mogelijk om uw huis te laten taxeren.