Ons kantoor

De kracht van een keten met de service van een familie. Dat is Toussaint woning- en bedrijfsmakelaardij. Door mee te bewegen met het ritme en de wensen van onze klanten, zoeken we voortdurend nieuwe mogelijkheden op. En combineren we moderne technieken met ouderwetse aandacht en service, zodat onze klanten altijd in het voordeel zijn.

Door onze pro-activiteit en social media- en marketinginzet onderscheiden we ons met Toussaint Makelaardij van de traditionele makelaar. We gaan verder waar anderen stoppen en benaderen partijen actief waar dat nodig is. Dat is niet alleen onderdeel van jonge onbevangenheid, maar ook van onze visie dat we het puntje op de "i" in service pas echt zetten als we voor u tot het uiterste gaan.

Met een woning- en bedrijfsmakelaardij met een eigen (NWWI) taxatie- en vastgoedmanagement afdeling, benutten we onze kracht in de gehele keten. Zakelijk of particulier; elke klant voorzien we van het passende advies, de persoonlijke begeleiding en maximale bereikbaarheid. Een onderscheid waarmee we verschuiven van makelaar naar uw persoonlijk vastgoedadviseur.